Stiri

Ai descoperit mirajul pariurilor sportive? Cum sa castigi 10/10 din pariuri

Desi pariurile sportive sunt foarte populare la noi, majoritatea jucatorilor nu detin o strategie bine gandita atunci cand pariaza. Mai exact, statisticile arata ca 50% din jucatori mizeaza pe noroc sau joaca in functie de inspiratie.

Cele mai citite articole

Prin urmare, daca doresti sa faci parte din cealalta jumatate si sa fii mereu sigur de biletul tau de pariuri, atunci aplica aceste tipsuri istete.

  • Asteapta-te sa si pierzi. Nu este tocmai sfatul la care te asteptai, nu-i asa? Pentru a nu te descuraja, trebuie sa pornesti de la premisa conform careia, orice investitie (bani, timp, etc.) implica si un esec. Tot statisticile sunt cele care demonstreaza ca, numarul de biletele castigatoare in randul jucatorilor experimentati nu depaseste 60%. In final, pariurile sportive sunt jocuri care se bazeaza si pe un dram de noroc, deci oricat ai controla situatia, tot esti expus riscului de a pierde. Tot ce poti face insa, este sa maresti numarul de bilete castigatoare fata de cele cu sanse mici de reusita. Secretul este o strategie bine pusa la punct si sa inveti modul de functionare al fiecarui tip de pariu.
  • Pariurile online sunt un ‘’must’’. Acestea sunt mai avantajoase, mai ales pentru incepatori. Cand deschizi un cont, primesti si un bonus, in functie de agentia pentru care ai optat. In plus, exista case de pariuri online care ofera castiguri substantiale. Afla mai multe aici despre cum poti pasi cu dreptul in domeniul pariurilor sportive.In plus, in mediul online poti privi transmisiuni live ale meciurilor si poti paria in timp real.
  • Pariaza pe un singur sport. Te poti distra, pariind pe mai multe sporturi. Daca vezi pariurile ca o forma de divertisment, atunci ti-ai atins scopul. Daca insa, preferi sa obtii un castig, atunci incearca sa te specializezi pe un singur sport ca sa poti astfel paria in cunostinta de cauza.
  • Pastreaza un jurnal de parior si fii atent la detalii. Poate parea amuzanta ideea, dar crede-ma ca o sa te ajute. E util sa ai un carnet cu statistici, istoria echipelor, a meciurilor, cu alte cuvinte sa stii la fel de multe lucruri ca un antrenor. Mai mult, fii atent la detaliile fiecarui meci. Ia in considerare starea vremii, a terenului, accidentarile, care ofera indicii esentiale referitoare la evolutia meciului.
  • Intra in comunitatea online a pariorilor cu experienta. Cauta forumuri de pariuri unde ai acces la informatii, sfaturi, ponturi, pareri avizate despre cele mai bune cote.
  • Expermenteaza pariuri combinate. Acestea sunt cele mai moderne tipuri de pariuri sportive. Mai exact, pariezi pe mai multe meciuri si iti cresti cotele. Dupa ce prinzi experienta, vei fi mai capabil sa anticipezi rezultatele si astfel ajungi sa castigi sume consistente. Totusi, trebuie sa retii ca un singur meci ratat, anuleaza sansele de castig. O alternativa pentru aceasta situatie sunt pariurile cu sistem. Asta iti lasa libertatea sa pierzi mai multe meciuri (in functie de categoria de sistem pentru care ai optat), cotele sunt intr-adevar mai mici, dar ai mai multe sanse sa obtii castiguri.

Mai mult, poti opta si pentru casino bonus la inregistrare fara depunere.

Cele mai citite articole

Recomandate