Diverse

Alegerea unei dame de companie pe gustul tău – la ce aspecte să fii atent pentru o experienţă de vis?

Pentru că oferta serviciilor de tip dame de companie este atât de mare în ziua de azi, bărbaţii abia dacă mai ştiu cum să se orienteze în acest domeniu şi cum să îşi aleagă o damă de companie pentru a pleca cu ea în călătorie de afaceri, în vacanţă, pentru a petrece o noapte de vis sau pentru a se prezenta la  o întâlnire sau la o întrunire cu colegii de afaceri sau cu foşti colegi de clasă. Damele de companie nu trebuie confundate cu prostituatele, acestea din urmă oferind exclusiv servicii sexuale, în timp ce damele de companie îşi pot însoţi clienţii în orice context.

Cum găseşti damă de companie pe gustul tău?

În mediul online, pe site-uri de prezentare de specialitate, clienţii vor găsi o mare varietate de dame de companie care îşi oferă serviciile 24/7, care pot fi contactate rapid direct de pe telefonul mobil. Cu atât de multe oferte pe care le au în vedere, clienții nu vor ști cum să aleagă cea mai bună damă de companie şi se pot “pierde” în serviciile promise, în poze care mai de care mai apetisante şi tarife accesibile.

Cele mai citite articole

Damele de companie trebuie să aibă, în funcţie de scopul în care sunt contactate, anumite calităţi şi aptitudini, astfel încât să satisfacă atât nevoia de plăcere a clienţilor, cât şi să fie suficient de inteligente încât să facă faţă cerinţelor acestora. Damele de companie trebuie să fie bine aranjate, machiate, să fie îmbrăcate pentru ocazia la care sunt invitate, dar şi să cunoască o limbă străină sau să poată satisface visele şi cerinţele erotice ale clienţilor, fanteziile cele mai profunde. 

Cum se selectează damă de companie?

În vederea selecţiei damei de companie, bărbaţii pot fi puşi într-o situaţie dificilă. Accesând doar site-urile ce oferă serviciile acestor dame, bărbaţii îşi pot alege damă preferată, fără a fi nevoie să îşi părăsească confortul fotoliului său a scaunului directorial. Pentru a face o selecţie în mod corespunzător, bărbaţii trebuie să ştie exact la ce să se aştepte de la o damă de companie, ce aşteptări au de la femeia care le va oferi o întâlnire sexuală interesantă, ce preferinţe au în materie de culoarea părului său aspectul corpului, dar şi în legătură cu serviciile pe care le oferă.

Damele de companie, se aleg, aşadar, în funcţie de:

  • serviciile oferite – sunt dame de companie care oferă strict servicii sexuale, dar şi femei care se deplasează la întâlniri de afaceri, în concedii alături de clienţi sau la evenimente sociale;
  • fotografiile postate – în fucntie de fotografiile postate, damele de companie pot fi selectate după preferinţele clienţilor;
  • caracteristicile clienţilor – în funcţie de exigenţele şi preferinţele clienţilor, există trăsături ale damei de companie care îi vor face să prioritizeze anumite dame de companie.

Luând în calcul toate aceste caracteristici, clienţii îşi vor găsi mai uşor damă de companie care să le ofere clipe de neuitat.

Cele mai citite articole

Recomandate