Stiri

Ce cabina de dus poate fi instalata intr-o baie mica?

Spatiul este pretios, mai ales intr-o baie, unde trebuie sa existe o serie de obiecte sanitare esentiale, dar si un spatiu de depozitare. Prin urmare, in momentul in care sunt nevoiti sa amenajeze o baie de mici dimensiuni, oamenii sunt pusi in mare dificultate cand vine vorba despre alegerea obiectelor sanitare. 

Un vas wc, o chiuveta si o cabina de dus, sunt elemente care nu pot lipsi din nicio locuinta, oricat de mica ar fi baia acesteia. Daca in cazul chiuvetei exista foarte multe modele, de diferite dimensiuni, iar pentru vasul wc se poate alege un model mai ingust si chiar cu montaj suspendat – ceea ce ofera senzatia de spatiu – ce cabina de dus poate fi aleasa pentru a fi montata intr-o astfel de baie? 

Tipuri de cabine de dus potrivite pentru o baie mica 

Si in ceea ce priveste cabinele de dus, piata de profil vine cu o gama larga de modele, forme si dimensiuni. Totusi, unele dintre acestea pot fi dificil de integrat in proiectul de amenajare baie mica, mai ales daca forma acesteia este una nu foarte ofertanta. 

Cele mai citite articole

In acest caz, realizarea unei cabine pe comanda, personalizata in functie de spatiul disponibil, este una dintre solutiile cele mai eficiente. Astfel ca dusul de tip walk in se va dovedi a fi foarte potrivit, mai ales daca se alege un paravan din sticla – transparenta, sablata sau cu model – pentru delimitarea acestuia. Dusul walk in este unul dintre cele mai moderne obiecte sanitare, care se potriveste foarte bine in orice baie, indiferent de dimensiunile acesteia.  

De asemenea, o cabina de dus pe colt sau una clasica, dar fara cadita, de mici dimensiuni si cu pereti din sticla, se poate potrivit intr-o baie de mici dimensiuni. Un astfel de dus este discret si elegant, oferind un aspect aerisit incaperii, ceea ce este foarte important in amenajarea unei astfel de bai. 

Pentru oricare dintre aceste variante ar opta posesorii unei bai mici, trebuie a stie ca sunt solutii eficiente si moderne, care se potrivesc cu succes intr-o amenajare minimalista, asa cum ar trebui sa fie designul unei bai de mici dimensiuni. 

Cele mai citite articole

Recomandate