Stiri

Ce este internetul la priza si cand este acesta util?

Solutiile pe care furnizorii de internet le-au dezvoltat pentru clientii lor sunt tot mai performante si ofera o libertate din ce in ce mai mare. In plus si conexiunea poate fi la fel de stabila chiar si in varf de munte.  

Una dintre aceste solutii, care permite utilizarea internetului aproape in orice colt al tarii este internetul la priza. Prin intermediul acestei solutii, cu un singur abonament internet, oamenii se pot bucura de beneficiile oferite chiar daca sunt acasa, in vizita la bunici sau in vacanta la munte. 

In ce consta serviciul de internet la priza? 

Internetul la priza este un concept relativ nou, care permite ca un router conectat la priza si care are incorporata o cartela GSM 4G sa poata emite semnal wireless de care sa se bucure toti locuitorii unei case. 

Cele mai citite articole

Un avantaj important pe care acest tip de internet il ofera este faptul ca nu are nevoie sa fie conectat prin cabluri si fire la o retea generala de internet, deoarece foloseste semnalul obtinut prin intermediul cartelei 4G. Astfel ca oamenii care aleg aceasta optiune de internet nu vor mai fi nevoiti sa isi vada peretii gauriti pentru a trage fibra optica in intreaga casa.  

Cum se poate contracta un astfel de serviciu in Cluj? 

Primul pas pe care trebuie sa il fac cei care doresc sa se bucure de internet la priza este sa caute un furnizor de servicii de internet si televiziune in Cluj care sa ofere si solutia de internet la priza. Odata gasit si contactat furnizorul respectiv, o echipa de tehnicieni se va deplasa la adresa clientului pentru a oferi atat elementele necesare conectarii la internet – routerul si cartela GSM – cat si pentru instruirea despre modul in care se utilizeaza echipamentul respectiv. 

Cu toate ca nu presupune cunostinte speciale, este important ca oamenii sa stie cum se foloseste corect internetul la priza, mai ales ca acesta poate fi luat oriunde vor merge. 

In concluzie, romanii au numeroase solutii si metode prin care pot avea acces la internet, cu o viteza buna, alegerea acestora fiind la latitudinea lor. 

Cele mai citite articole

Recomandate