Monden

Cum să alegi accesorii potrivite pentru stilizările tale? 3 sfaturi

Dacă obținerea unei stilizări perfecte poate fi uneori extrem de dificilă, gândește-te că întotdeauna ai la îndemână ceea ce s-ar traduce printr-un ajutor de nădejde: accesoriile potrivite. Accesoriile chiar joacă un rol esențial în îmbunătățirea unui look, iar mai jos poți regăsi cele mai importante sfaturi de care este indicat să ții cont atunci când le alegi. Bijuterii, genți, eșarfe, toate acestea pot fi alese cu ușurință pentru a oferi ținutelor tale un plus de rafinament și personalitate.

Fii cât mai natural!

Nu numai că nu este recomandat să exagerezi atunci când îți alegi accesoriile potrivite unei stilizări reușite, dar este de preferat să rămâi cât mai aproape de aspectul tău natural, astfel încât să îți exprimi într-un mod cât mai fidel personalitatea. Nu alege accesoriile care te vor scoate prea mult în evidență, optează pentru accesoriile care te reprezintă și care îți vor evidenția într-un mod cât mai plăcut stilul.

În modă este vorba, printre altele, și despre măsură, iar o dozare corespunzătoare a accesoriilor pe care le porți te va ajuta să obții o stilizare perfectă. Poți alege coliere masive, cercei mari, inele cu pietre mari, dar alege-le cu moderație. Când vine vorba de pantofi și genți, rămâi în zona simplității și naturalului. O pereche de papuci sau șlapi Birkenstock va fi, de exemplu, în orice moment alegerea perfectă când vine vorba de completarea unei ținute casual sau în stilul streetwear în sezonul cald.

Ține cont de culori !

Atunci când alegi accesoriile pe care le dorești potrivite pentru ținutele tale, nu uita că un rol esențial îl joacă, în obținerea unei stilizări reușite, culorile și combinațiile de culori pe care le faci.

Pentru a păstra armonia în ținutele tale, joacă-te cu accesoriile care au aceleași nuanțe de culoare. Într-adevăr, moda actuală îți permite să te joci cu diferitele culori și să faci combinații inedite, iar o pereche de Sneakers Puma Dama este una dintre dovezile în acest sens. Poți alege dintre modelele de sneakers în combinații de culori care îți oferă șansa de a ieși în evidență și de a obține cele mai reușite și versatile stilizări casual, urbane și nu numai.

Cele mai citite articole

Nu uita de trendul momentului: articolele și accesoriile cu animal prints: modelele leopard, python și altele, accesorii care completează perfect ținutele în stil streetwear sau casual chic.

Evidențiază punctele tari ale morfologiei tale!

Accesoriile au nu numai funcții estetice, ci și funcții practice. Acestea te vor ajuta să te protejezi de soare, să păstrezi căldura sau să te ferești de ea, să transporți obiectele necesare cu tine pretutindeni…

Pentru că vrei să atragi atenția asupra punctelor forte ale corpului tău mai degrabă decât asupra complexelor pe care le ai, este important să alegi acele accesorii care vor atrage privirile asupra punctelor cheie. Dacă, de exemplu, consideri că ai coapsele prea mari și ai vrea să atragi atenția mai degrabă asupra bustului delicat, alege un colier sau un lănțișor frumos, cu un aspect rafinat. Un decolteu perfect pe care modelele de tricouri pe care le găsești pe https://answear.ro/m/adidas/femei/imbracaminte/tricouri îți oferă șansa să îl ai va orienta privirile admirative asupra părții pe care o iubești atât de mult la tine.

Așadar, un rol principal al accesoriilor este acela de a te face să arăți bine, iar atracția pe care o au acestea reprezintă o piatră de temelie în obținerea unei stilizări perfecte.

Cele mai citite articole

Recomandate