Stiri

Descoperă gama de utilitare IVECO, disponibilă la Auto Schunn Romania

Dacă vrei să îți diversifici flota auto cu modele din gama de autoutilitare IVECO Daily, ai la dispoziție reprezentanțele Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz.

Le găsești în Deva, Arad, Sibiu, Suceava și Timișoara. Cele mai dorite modele IVECO sprijină afacerile în mod durabil, prin calitate, rezistență și precizie. 

Utilitarele Iveco sunt special concepute pentru nevoi variate de business, iar modelele diferite sunt dotate cu tehnologii de ultimă oră. La volan, profesioniștii pot savura experiența Iveco, un condus relaxat, în deplină siguranță, pe orice drum.

Oferta de vehicule utilitare IVECO Daily


Te poți bucura de performanțe, calitate și flexibilitate atunci când alegi să achiziționezi cele mai apreciate vehicule comerciale produse de Iveco. 

Orice afacere poate opta pentru transport dedicat, cu noile modele de vehicule utilitare Iveco si camioane Iveco

Marfă de dimensiuni mari, livrări cu opriri dese în marile aglomerări urbane, transport rapid de curierat – toate misiunile sunt mai ușor de îndeplinit cu succes cu autoutilitarele marca Iveco. 

Noile IVECO Daily reprezintă soluții de transport sigure și fiabile, într-o lume dinamică, în care ai nevoie de multiple opțiuni.

Cele mai citite articole

Auto Schunn Romania îți pune la dispoziție oferte personalizate de vehicule Iveco, adaptate pentru orice afacere.

Autovehicule utilitare IVECO DAILY Furgon


Acest model de autoutilitară surprinde prin caracteristici tehnice de excepție. Motorul noului Daily cu turbina cu geometrie variabila reduce cu până la 10%  consumul de combustibil.

Dotat cu anvelope exclusive Class A, Super Eco Low Rolling destinate deplasărilor frecvente Daily și sistemul Start & Stop, noul Daily furgon este un autovehicul versatil și fiabil.

Indiferent de misiune, Daily Furgon se distinge prin performanțe tehnice de top, care îl ajută pe cele mai dificile trasee. 

Autovehicule utilitare IVECO DAILY Blue Power


Gama de la Iveco, DAILY Blue Power este proiectată ca o soluție de succes pentru transportul rutier de marfă sau călători. 

Calitatea dotărilor tehnologice moderne, preocuparea pentru protejarea mediului ambiant și confortul deosebit oferit șoferilor sunt cele mai importante avantaje ale acestui model menit să atragă admirația. Cu emisii scăzute și eficiență de top, Noul Daily Blue Power este recomandat în mediul urban pentru deplasări sigure și rapide.

Autovehicule  IVECO DAILY HI-Matic


Aceste modele Iveco sunt dotate cu sisteme de transmisie automată în 8 trepte și un schimbător de viteze multifuncțional, pentru o conducere cât mai confortabilă. Plăcerea de a șofa este însoțită de certitudinea unor performanțe tehnice deosebite, în condițiile unor cerințe minimale de întreținere. În acest mod, afacerea ta este încurajată să se dezvolte, prin folosirea acestui vehicul fiabil și rezistent.

Autovehicule  IVECO DAILY Șasiu


Înzestrat cu suspensie frontală de calitate superioară, noul Daily Iveco Șasiu este capabil de performanțe maxime de transport, în cazul modelelor de 3.5 tone, fiind echipate cu suspensie model Quad Leaf. Acest vehicul utilitar pune la îndemâna transportatorilor cele mai noi inovații tehnologice. Siguranța și confortul sunt dublate de dotări tehnice avansate. Iveco Daily Șasiu este recomandat pentru variantele multiple de motorizare, adaptabile oricărei misiuni de transport.

Autovehicule utilitare IVECO DAILY 4×4


Poți opta pentru versiunile șasiu sau furgon de la Iveco. Autovehiculele Daily 4×4 vin în variante all-road si off-road, pentru mai multă siguranță și confort. Eficiente și durabile, aceste utilitare pot fi rulate pe drumuri dificile, dar și pe șosele asfaltate, fiind soluții de transport mulate pe necesitățile tale de afaceri.

Cele mai citite articole

Recomandate