Majoritatea magazinelor online care comercializează haine și accesorii sunt destinate femeilor, despre care se știe că adoră moda și cumpărăturile. Dar nu numai ele sunt pasionate de ultimele trenduri, ci și bărbații. Și acestora le place să se îmbrace bine, să cumpere haine online și să aibă o garderobă impresionantă. Însă, magazinele destinate lor sau care au și haine pentru bărbați sunt mult mai puține, atât în online, cât și în offline.

De aceea, în articolul de azi, vă prezint un magazin online ce vinde, pe lângă haine și accesorii pentru femei, și haine pentru bărbați. Este vorba despre Neer. În secțiunea destinată bărbaților de la Neer veți putea găsi haine, accesorii, ochelari de soare, șepci, încălțăminte și chiar bijuterii toate la prețuri foarte bune. În plus, beneficiați de livrare internațională și de posibilitatea achitării costului comenzii direct la curier în momentul livrării acesteia.

Iar pentru a vă demonstra varietatea produselor pe care le puteți găsi la Neer, am selectat câteva pentru a vi le prezenta în acest articol.

Cele mai citite articole

Primul produs este o cămașă pentru bărbați cu o croială modernă ce urmărește linia corpului. Modelul este aparte tocmai pentru că prezintă două rânduri de nasturi dispuși spre lateral și nu pe centru așa cum sunt cămășile clasice. De asemenea, vine într-o gamă largă de culori: negru, roșu, alb și albastru marin. Versiunea pe negru este ceva mai versatilă, putând fi purtată cu ușurință atât cu un costum sau cu pantaloni de costum, cât și cu jeanși pentru un look casual.

Pentru adepții stilului sport am selectat de pe https://www.neer.ro/ o jachetă subție în degrade perfectă pentru primăvară, zile mai reci de vară sau toamnă. Și ea vine în patru variante de culori: negru, albastru deschis, albastru închis și galben. Este ideală pentru a fi purtată cu jeanși și pantofi sport.

Iar pentru bărbații pasionați de ochelari de soare am selectat o pereche de ochelari de soare vintage, model aviator. O astfel de pereche nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat. În plus, sunt polarizați și oferă protecție UV.

Pe lângă produsele pe care vi le-am prezentat, la Neer veți găsi multe alte haine și accesorii pentru bărbați la prețuri foarte bune. Spor la cumpărături!

Cele mai citite articole

Recomandate