Diverse International Tehnologie

IBM lansează noi soluţii industriale pentru întreprinderile mijlocii

IBM (NYSE: IBM) a anunţat următorul pas în strategia de extindere a programului Express Advantage pentru întreprinderile mijlocii introducând noi soluţii pentru industria manufacturiera, a automobilelor, modei, confecţiilor, chimică, alimentară şi a băuturilor. Totodată IBM a anunţat un nou spectru de oferte tehnologice Express Advantage dezvoltate de departamentele  Software, Systems and Technology Services.

IBM Express Advantage combină un portofoliu complet de oferte tehnologice şi de finanţare cu reţeaua de parteneri de afaceri locali şi capabilităţi de suport al clienţilor pentru a realiza o abordare puternică şi completă ce va ajuta clienţii mijlocii să sporească eficienta, să inoveze şi să crească. Făcând parte din strategia de investiţie în mediul IMM-urilor, IBM a anunţat extinderea programului Express Advantage către mai multe ţări, ajungând la un total de peste 30, mai mult decât numărul ţărilor vizate anul trecut  când a lansat iniţiativa în America de Nord. România a fost printre primele ţări implicate în program.

Cele mai citite articole

Cel mai nou portofoliu se adresează cererii din ce în ce mai mari de business inovativ şi soluţii de infrastructură, care atrag în acest moment peste 60 de procente din costurile tehnologice de pe piaţa întreprinderilor mijlocii. Pentru a evidenţia necesitatea inovaţiei pe această piaţă, un studiu recent IBM asupra a 1,200 de clienţi mijlocii demonstrează că aproape două treimi din companiile cercetate plănuiesc mai mult de o schimbare a modelului de afaceri pentru următorii doi ani. Soluţii industriale lansate recent, combina ofertele IBM cu aplicaţii ale furnizorilor independenţi de software (ISV) pentru a ajuta clienţii să răspundă iniţiativelor de schimbare a business-ului.

Noile soluţii includ:
• IBM Express Fashion and Apparel Solution pentru Lawson M3
• IBM Express Food and Beverage Solution pentru Lawson M3
• IBM Express Industrial Manufacturing Solution pentru Oracle E-Business Suite
• IBM Express Food & Beverage Solution pentru Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne
• IBM Express Automotive Supplier Solution, o soluţie profesionistă pentru SAP All-in-One
• IBM Express Chemical Solution, o soluţie profesionistă pentru SAP All-in-One
Pe lângă soluţii industriale, IBM a anunţat un pachet cu noi oferte Express Advantage destinate securizării, recuperării business-ului, colaborării între angajaţi şi eficientizării consumului de energie. Noile oferte includ:
• IBM Recovery Express, o soluţie pentru recuperarea dezastrelor survenite în centrele de date.
• Raţional Build Forge Express Edition, axată pe îmbunătăţirea colaborării dintre angajaţi în cadrul procesului de dezvoltare de software.
• IBM BladeCenter S Express, sistem puternic şi economic menit să ajute firmele mijlocii să simplifice managementul resurselor tehnologice.
• Pachetul IBM Proventia Network Security Express, o soluţie de prevenire pentru securizarea reţelelor bazată pe tehnologie inovativa dezvoltată de IBM Internet Security Systems (ISS).
“IBM continua să extindă programul Express Advantage, iar aceste noi oferte demonstrează modul în care noi colaborăm cu partenerii noştri de afaceri şi cu furnizorii independenţi de software pentru a dezvolta soluţii ce generează inovaţie şi creştere pentru clienţii noştri “, a declarat Steve Solazo,  IBM Global Mid-market Business. “ Extinzând Express Advantage în peste 30 de ţări, reafirmam angajamentul nostru de a deservi companiile mijlocii de pretutindeni.”
Totodată IBM a anunţat continuarea extinderii programelor cheie Business Partner precum Solutions Builder Express (SBE) şi IBM Built on Express Advantage.
• Programul SBE a introdus două noi soluţii de început pentru partenerii de afaceri: Soluţia de Server Integrat şi Managementul Stocării Virtuale (The Integrated Server and Virtual Storage Management) ce creează scenarii posibile care ajută clienţii să îmbunătăţească operaţiunile IT; şi Soluţia de Modelare a Proceselor pentru Îmbunătăţirea Performanţelor de Business (Process Modeling for Business Performance Improvement) ce ajută clienţii să îmbunătăţească procesele de business din organizaţie.
• Programul IBM Built on Express Advantage a trecut de pragul de 1200 de soluţii Built on Express Advantage Business Partner implementate . Acest program colaborativ combina aptitudinile şi capabilităţile locale ale partenerilor de business cu ofertele Express Advantage pentru a crea soluţii stabile pentru piaţa de mijloc.

Cele mai citite articole

Recomandate