Tehnologie

Microfon Sennheiser – Echipamentul de care are nevoie pentru a ramane fidel sunetului tau

Spune adio incurcaturii enervante de cabluri deoarece, poti gasi un set de microfon wireless de incredere la un pret accesibil. Daca de mult timp cauti un dispozitiv mult mai portabil pentru inregistrari video relevante, poti gasi unul dintre cele mai bune sisteme wireless cu microfon handheld interesant in magazinul online cbspro.ro. 

Cu ajutorul unui microfon Sennheiser poti configura si folosi o legatura radio de microfon foarte buna pentru cat mai putini bani. Sistemul wireless cu microfon handheld fara fir all-in-one este o solutie de calitate a transmisiei fara zgomot. 

Ofera flexibilitate maxima pentru aplicatiile de inregistrare audio si video. Un sistem robust de microfon fara fir care ofera o calitate excelenta a sunetului, instalare usoara si usurinta in utilizare. Cea mai simpla solutie wireless pentru moderatori sau reporteri. 

Microfonul robust Sennheiser ew 135P G4 rezista oricaror conditii meteorologice nefavorabile sau de teren, in timp ce receptorul multifunctional se monteaza cu usurinta pe orice camera. Raza de actiune de 330 de grade si pana la 8 ore timp de lucru, il fac ideal pentru a conecta 12 microfoane pe platou. Sistemul wireless cu microfon handheld Sennheiser ew 135P G4 robust cu flexibilitate ridicata ofera un sunet de calitate pentru transmisie. Setul consta dintr-un microfon Sennheiser ew 135P G4, un transmitator portabil usor SKM 100 G4, precum si un receptor montabil pe camera EK 100 G4. 

Flexibilitate maxima pentru inregistrarile in aer liber

Cele mai citite articole

Acest sistem ofera flexibilitate maxima pentru inregistrarile in aer liber si pe teren. Este un sistem de microfon wireless robust, cu o calitate excelenta a sunetului, instalare simpla si usurinta in utilizare. Astfel de microfoane sunt concepute pentru performanta live de orice fel, precum si pentru prezentari de afaceri, cantari in biserici, conferinte si orice alt tip de eveniment la care doresti sau ai nevoie de un microfon vocal live. 

Acesta este un sistem cu un singur microfon, dar poti gasi mai multe impreuna. Fiecare combinatie de microfon si receptor se acordeaza la o frecventa sau canal usor diferita, astfel incat sa nu interfereze unul cu celalalt. 

Microfonul handheld Sennheiser ew 135P G4 este un microfon solid entry-level si mid-range. Poti folosi pana la 12 microfoane impreuna, sunt montabile in rack si dispun de gestionare automata a frecventei pentru o configurare usoara. Aceasta este o alegere comuna pentru scenele care aleg sa foloseasca wireless. Poti combina dispozitivul cu microfoane lavalier, microfoane cu casti si multe altele.

Control optim si libertate de miscare

Indiferent daca esti un interpret prolific, un nomad de scena sau nou in microfonie, cu sistemul wireless Sennheiser poti fi sigur ca esti mereu pe drumul cel bun si ca poti performa cu incredere. Este un sistem de inalta performanta, cu sunet grozav si ofera fiecarui artist echipamentul de care are nevoie pentru a ramane fidel sunetului sau. 

Chiar si cele mai solicitante evenimente din intreaga lume se bazeaza pe sistemele wireless pentru a asigura control optim si libertate de miscare. Ultimii ani au adus cu ei provocari care au cerut mare pasiune si rabdare din partea tuturor artistilor si lucratorilor culturali. Acum ca scenele lumii se redeschid si publicul se poate aduna din nou, poti crea o experienta revolutionara de ascultare si sunet si poti transmite magia direct ascultatorilor tai, cu microfonul Sennheiser. 

Cele mai citite articole

Recomandate