Anvelopele sunt extrem de importante atunci cand ne gandim la modul in care se descurca masina pe carosabil. De aceea alegerea unor anumite cauciucuri poate insemna o buna deplasare sau o siguranta crescuta. Pe E-pneu.ro poti sa gasesti Top anvelope iarna. Nu exista o singura caracteristica importanta pentru a face aceasta alegere, ci un cumul de informatii de care trebuie sa tii cont pentru a reusi sa cumperi varianta ta perfecta pentru masina. Asadar, iata cateva informatii care te pot ajuta:

Care sunt caracteristicile unor anvelope de calitate pentru iarna?

Ai putea crede ca o anvelopa de calitate trebuie neaparat sa fie si scumpa, dar acest lucru nu este neaparart necesar. Pentru anvelope ieftine iarna, calitatile de care trebuie sa tii cont sunt cele legate de constructia lor in sine. Asadar, este foarte importanta aderenta pe care ea o are pe sosea. Constructia unor anvelope de iarna presupune existenta unor canale care directioneaza apa sau zapada si care permit cauciucului sa se lipeasca de sosea, sa adere. Asadar, indicele de aderenta este semnificativ atunci cand conduci iarna. Decizia ta depinde desigur de locul unde conduci, de vremea din zona ta de interes. In Romania exista locuri unde acest indice trebuie neaparat sa fie ridicat. De exemplu, daca conduci pe drumuri de munte iarna, atunci ai nevoie de o aderenta mare, dublata cel ami probabil si de lanturi de aderenta superioara. Alte caracterisitici importante pentru tine pot sa fie cele ce tin de indicele de consum. Oricine doreste un indice de consum bun, care sa permita economisirea unor bani din buget. Nivelul de zgomot este si el important atunci cand faci o alegere. Toate aceste informatii se pot compara si se pot obtine rezultatele pe care tu le preferi.

Care este top 3 anvelope de iarna

Cele mai citite articole

Pe E-pneu.ro poti gasi o gama larga de anvelope de iarna. Iata top 3 conform popularitatii celor ce au cumparat:

  1. Anvelopa iarna Tracmax s210 235/60R16 100H

Anvelopele de iarna Tracmax de aceasta dimensiune sunt foarte populare in prezent. Ele au un raport bun calitate-pret si sunt apreciate pentru nivelul lor de adrenta si pentru indicele de consum. Asadar, ambele au indicele C. Acest lucru inseamna ca au aderenta buna pe carosabil ud si un indice de consum bun.

  • Anvelopa iarna GT Radial WinterPRO2 185/65 88T

Anvelopele de iarna GT Radial Winter se remarca prin faptul ca are un pret foarte bun si o aderenta incadrata in nivelul B. De asemenea are un nivel de zgomot mediu, 70 de db.

  • Anvelope iarna Falken HS01185/60R15 88T

Aici exista un indice de aderenta B si un nivel de zgomot mediu, foarte apreciat.

Cele mai citite articole

Recomandate