Diverse

Ai datorii restante administrate de Kruk Romania? Sigur vei găsi soluția de a le plăti!

Românii nu sunt cele mai calculate persoane din lume, motiv pentru care de cele mai multe ori când ajung să trăiască niște experiențe negative se tratează prin terapia de shopping compulsiv.

Iar atunci când aceste achiziții pe care le fac, de cele mai multe ori inutil, depășesc limita până la care sănătatea financiară poate face față, ei sunt puși să se lupte cu dificultatea inerentă a achitării datoriilor restante care cresc și tot cresc, ca Făt-Frumos din poveste.

O datorie neplătită la timp, atrage în scurtă vreme multe alte probleme. Și nu doar de natură financiară!

Nu ignora prima datorie… Ceea ce pare doar un biet fulg de zăpadă ce pică alene pe pământ, până la urmă îi atrage și pe alții și uite așa, pe plan financiar, datorie după datorie neplătită la timp, se strâng toate într-un bulgăre de zăpadă (al debitelor restante) care tot sporește ca volum, până se preschimbă într-o avalanșă de probleme ce sufocă omul în cauză pe toate sectoarele vieții lui.  

Și totul pornește de multe ori de la realitatea că acesta a făcut cumpărături inutile din impuls. Asemenea achiziții sunt de multe ori încărcate de vinovăție, deși la baza lor în 99,99% din cazuri se ascunde un strigăt disperat de ajutor bine disimulat. (Experții au concluzionat în studiile lor, spre exemplu, că singurătatea este unul dintre declanșatorii cei mai periculoși ai shopping-ului compulsiv.) 

Logica indică faptul că problemele financiare alimentează pagubele minții și invers. Dacă sănătatea mintală nu este la un nivel cel puțin acceptabil pentru vremurile pe care le trăim, dezechilibrele din această zonă pot provoca o mare de datorii aproape imposibil de plătit, generând din ce în ce mai multă anxietate și depresie pentru acela care le are de acoperit.

Starea de spirit proastă, nervozitate ce se manifestă tot mai des și la cote tot mai înalte, izolarea socială, neatenția și lipsa productivității profesionale sunt principalele consecințe cauzate de problemele financiare. De fapt, a fi în datorii poate reprezenta pentru mulți și o justificare spre a se afunda în tot soiul de dependențe: țigări, alcool, alimente nesănătoase și chiar droguri ilicite. 

Cele mai citite articole

Kruk Romania – o companie de colectare datorii care manifestă empatie față de clienți

Dacă ai fost contactat de către un agent Kruk Romania pentru că ai datorii neplătite administrate de această companie de recuperare debite restante, bucură-te!

Vei putea găsi aici ajutorul de care ai nevoie pentru a putea scăpa din situația foarte gravă în care te găsești. Personalul Kruk Romania SRL este format din profesioniști adevărați, care nu te va judeca și te va putea sprijini prin mijloace specifice ca să scapi de problemele financiare pe care le ai în prezent. Cum? Nu doar prin încurajări verbale, ci și prin întocmirea unui plan de eșalonare a restituirii datoriilor într-un ritm de achitare care să nu fie sufocant pentru tine.

O perspectivă diferită, 100% realistă, cu privire la nevoilor tale reale, reprezintă  un restart excelent, deoarece este esențial să fii conștient de veniturile și cheltuielile tale actuale și potențiale pentru a-ți ajusta un stil de viață nou, mai benefic.

În primul moment (acel “T Zero”) este necesar să admiți existența problemei. Când accepți că te afli într-o prăpastie financiară este posibil să ajungi ca să vezi ușor-ușor și posibilitățile de a inversa situația. 

Dar nu este suficient să obții bani suplimentari pentru a-ți stinge datoriile, deoarece dacă nu se rezolvă rădăcina problemei (comportamentul tău greșit privind latura materială a vieții), problemele financiare vor reveni chiar mai puternic. 

Este relevant ca să înțelegi că lipsa de bani este reversibilă. Atunci când mintea caută un echilibru minim, poate vizualiza modalități foarte eficiente de soluționare a problemelor existente. 

La Kruk Romania vei afla multe sfaturi practice pentru a dobândi nu doar starea Zen dată de eliberarea de vechile datorii, dar și cum poți să îți gestionezi pe viitor bugetul personal pentru a ține departe de tine (pe cât posibil) cutremurele date de acumularea unor restanțe pe care nu le mai poți plăti la scadență.

Cele mai citite articole

Recomandate