Diverse

Ce trebuie să știi despre pistoalele cu bile de cauciuc

Protejarea familiei și a proprietății este dreptul și responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Trăim într-o societate prea nesigură pentru a ignora posibilele amenințări care ne sunt prezentate de fiecare dată când deschidem televizorul, radioul sau intrăm pe Internet.

Legea ne permite să folosim o forță rezonabilă pentru autoapărare și pentru a-i proteja pe cei dragi și bunurile noastre, dar prevederile sunt totuși destul de complicate. De exemplu, puteți avea probleme dacă folosiți o armă ilegală, chiar dacă sunteți în situația de a vă apăra în propria locuință. De asemenea, puteți avea probleme cu legea dacă se stabilește că ați folosit o forță excesivă chiar dacă atacatorul s-a aflat pe proprietatea dvs. În principiu, legea în România prevede că „este în legitimă apărare persoana care săvârșește fapta pentru a înlătura un atac material, direct, imediat și injust, care pune în pericol persoana sa, a altuia, drepturile acestora sau un interes general, dacă apărarea este proporțională cu gravitatea atacului”.

Din păcate, un părinte poate să nu mai ia în considerare ceea ce prevede legea atunci când copiii lui sunt expuși riscului. Dacă cineva este în casa ta, amenințarea este evidentă și incalculabilă. Este aproape imposibil să ai timp să evaluezi temperamentul sau capacitatea de a face rău a unui intrus. Vrei să fii pregătit cu cea mai bună metodă de autoapărare.

În afara armelor de foc, cele mai descurajatoare pentru cei care vă pun în pericol viața dvs. și familiei dvs. sunt considerate armele cu aer comprimat și cu bilă de cauciuc. Țineți însă cont că acestea pot fi foarte periculoase și este nevoie de autorizație din partea Poliției pentru deținerea lor.

Cele mai citite articole

Dacă sunteți interesat de o astfel de armă, în special de un pistol, puteți opta pentru pistoalele cu bilă de cauciuc Fort, care sunt unele dintre cele mai performante arme de autoapărare, disponibile în momentul de față. Cu țeava perfect lisă, construcție din oțel de cea mai bună calitate și fiabilitate demonstrată în timp, pistoalele Fort reprezintă cea mai bună alegere atunci când doriți să vă achiziționați o armă de autoapărare. 

Toate pistoalele cu bila de cauciuc Fort sunt produse în fabrica de armament militar SIA FORT Ucraina și respectă cele mai înalte standarde militare din punct de vedere al calității și performanțelor. Din acest motiv, niciun alt pistol cu bilă de cauciuc nu poate egala siguranța pe care vi-o oferă pistoalele Fort, atât din punct de vedere al fiabilității (nu veți întâmpina blocaje sau alte evenimente nedorite în timpul tragerii) cât și din punct de vedere al performanțelor atunci când vine momentul să vă apărați viața sau sănătatea. 

Toate aceste calități au făcut ca pistoalele Fort să devină cele mai populare și apreciate pistoale cu bilă de cauciuc pentru autoapărare din România.  

Unul dintre cele mai apreciate pistoale Fort cu bile de cauciuc are o magazie de capacitate 8+1 cartușe de calibrul 45, cântărind mai puțin de 850 de game și fiind capabil să tragă 40 de focuri pe minut.

Cele mai citite articole

Recomandate