Cu tehnologia avansată de astăzi, oricine te-ar putea asculta fără să te anunțe. Ar putea folosi o mini cameră spion, aplicații ascunse de pe alte dispozitive de înaltă tehnologie. Este destul de înfricoșător, dar se întâmplă în fiecare zi. De asemenea, oricine ar putea ascunde în secret un microfon spion în mașină, acasă sau birou. Dar, cum să detectezi un microfon spion? Și care sunt cele mai utilizate microfoane ascunse?

Semne că ai un microfon spion în casă sau la birou

Unele variante de microfoane spion provoacă semne recunoscute. Aceste semne indică faptul că un dispozitiv de ascultare este în poziție și că ești sub supraveghere. Dacă nu utilizezi un detector avansat de micro spionaj, ar trebui să fii atent atunci când radioul sau televizorul tău suferă brusc de interferențe. Microfoanele spion emit adesea un sunet care poate interfera cu telefonul mobil atunci când efectuezi apeluri. Deci, va trebui să efectuezi apeluri telefonice către diferite părți ale camerei.

În plus, un microfon spion integrat în telefon poate modifica și volumul sunetului. Sau dacă găsești praf alb de gips-carton pe podea fără o explicație evidentă, ar putea indica faptul că un perete de birou este montat cu un microfon de dimensiune mică.

Cele mai citite articole

Fisurile din panourile din tavan indică, de asemenea, că dispozitivele au fost mutate acolo. Acest lucru s-ar fi putut întâmpla la instalarea unui sistem de ascultare în spatele panourilor din tavan. De asemenea, când sunt active, majoritatea dispozitivelor de ascultare au o lumină intermitentă. Prin stingerea luminilor, vei putea vedea lumina mai ușor.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, de regulă generală, pot fi instalate mai multe dispozitive de ascultare la locul de muncă. Aceasta poate varia de la mai multe microfoane și camere de spionaj full HD în aceeași cameră.

Pe de o parte, oferă spionului o oportunitate mai bună de a obține informații, pe de altă parte, aceste metode sunt utilizate de specialiștii profesioniști în ascultare. Acestea fac acest lucru în încercarea de a continua operațiunea în cazul în care se descoperă vreunul dintre dispozitivele de ascultare. Așadar, asigură-te că verifici toate acele locații pentru a vedea cum să identifici un spyware la locul de muncă sau chiar acasă.

Contactează specialiștii pentru a vedea cum să detectezi un microfon spion la locul de muncă

Adesea cel puțin un microfon spion este montat la locul de muncă de către spioni. Motivul pentru acestea din urmă poate varia în funcție de interesele lor. Din aceste motive, dacă bănuiești cu tărie că sunt instalate microfoane spion la locul de muncă, apelează și la un expert care va folosi diverse instrumente pentru a detecta un microfon spion la birou. În plus, sunt pricepuți să găsească toate dispozitivele suspecte, chiar și cele mai puțin vizibile.

Cele mai citite articole

Recomandate