Stiri

Tabla magnetica de la Absolut Office – Ce sa cauti atunci cand cumperi

Tablele magnetice si-au gasit aplicatie, inclusiv in proiectarea unitatilor de alimentatie publica. O aparitie frecventa in restaurant, este tabla magnetica pe care sunt trecute numele felurilor de mancare scrise cu un marker. Cu o tabla magnetica de la Absolut Office poti discuta o problema in detaliu, poti tine o prelegere, poti lasa un mesaj placut membrilor gospodariei sau poti planifica traseul unei vacante. Exista multe scopuri pentru a cumpara table magnetice. Exista o varietate de versiuni ale utilizarii acestor instrumente.  

Tabla magnetica – Criterii de alegere

Cerintele pentru aceasta categorie de bunuri sunt de obicei impartite in doua tipuri: durabilitate si functionalitate. Este suficient ca cineva sa scrie pe o tabla magnetica cu un marker, dar principalul lucru este ca suprafata traieste fara urme de cerneala cat mai mult timp posibil. Pentru unii, modelele subtiri, mobilitatea si mai multe tipuri de suprafete pentru lucrari complexe sunt foarte importante. 

Durabilitatea unei table magnetice de la Absolut Office depinde de criterii precum: strat, material, ingrijire corespunzatoare. Parametrii care determina multifunctionalitatea includ: prezenta mai multor acoperiri, mobilitate (picioare, roti), diverse acoperiri (pluta + lac, de exemplu).

Varietati de placi magnetice

Cele mai citite articole

Exista table magnetice de perete si de podea. Aici vei intalni table magnetice unilaterale si din trei piese, cu diferite tipuri de acoperiri. Modele de podea: pe picioare, pe rotile, fata-verso, creta, marker, magnetic.  Tablele magnetice mobile se potrivesc perfect in salile de sedinta in miniatura, camerele copiilor si alte spatii mici. 

Tablele magnetice montate pe perete sunt stationare, au o suprafata dimensionala larga,  fac posibila atasarea de aripi laterale, iar acoperirea poate fi combinata din mai multe materiale (de exemplu,  pluta si metal). Acest tip de tabla se gaseste adesea in birouri. O intalnire, o planificare, brainstorming, un plan saptamanal – oricare ar fi scopul intalnirii tale cu colegii – un astfel de model va fi foarte util. 

De regula, tablele magnetice sunt produse cu o suprafata alba, pe care textul sau imaginile aplicate cu un marker luminos sunt clar vizibile. Tablele magnetice pentru prezentari sunt utilizate de multe corporatii moderne, care aplica un logo pe produs pentru a utiliza ulterior tabla in timpul prezentarilor nu numai la birou, ci si la expozitii, in timpul vizitelor la partenerii existenti si cei potentiali. Imaginea corporativa este plasata in coltul tablei pentru a nu interfera cu aplicarea informatiilor principale.

Tabla magnetica din sticla difera ca suprafata. Din denumire reiese clar ca este din sticla specializata, pe care se poate scrie cu markere si se pot atasa magneti. Cu cat este mai mare calitatea materialului si a acoperirii, cu atat acest produs te va servi mai mult timp. In catalogul magazinului online absolutoffice.ro vei gasi acoperiri ceramice si lacuri si din materiale metal, pluta si sticla.

Cele mai citite articole

Recomandate