Diverse

Top 5 motive pentru care sa oferi clientilor brichete personalizate drept cadou

Strategiile de marketing si campaniile de promovare sunt 2 dintre cele mai cunoscute moduri in care companiile mici si mari se pot face cunoscute in randul consumatorilor, indiferent daca este vorba despre clienti deja existenti sau persoane care fac parte dintr-un public tinta pe care antreprenorii vor sa il castige de partea lor.

In general, oamenii se simt foarte bine atunci cand primesc un obiect sau un serviciu gratuit, iar in randurile ce urmeaza, oamenii de afaceri pot descoperi care sunt principalele motive pentru care ar putea oferi oamenilor brichete personalizate, care sa aiba inscriptionat logo-ul firmei si, eventual si datele de contact!

Toata lumea adora cadourile!

Indiferent daca cei care primesc brichetele sunt fumatori sau nu, este dovedit faptul ca oamenii adora sa primeasca daruri! Este vorba despre o metoda moderna, prin care companiile se pot face vizibile in randul oamenilor, aratandu-le acestora ca exista si, in acelasi timp aducandu-le un zambet pe buze prin intermediul unor obiecte practice si eficiente, de care toata lumea are nevoie. In definitiv, brichetele pot fi folosite in extrem de multe moduri.

Brichete personalizate in loc de carti de vizita

Un alt motiv pentru care oferirea in dar a unor brichete personalizate reprezinta o alegere inspirata este acela ca ele pot fi inscriptionate cu datele de contact ale unei companii, incepand de la adresa fizica si pana la cea electronica ori paginile aferente de pe retelele de socializare. Avand in vedere faptul ca brichetele sunt utilizate constant, inseamna ca indivizii vor vedea foarte des datele respective.

Cele mai citite articole

Usor de comandat in masa

Pe lista elementelor pe care trebuie sa le mai aiba in vedere antreprenorii se numara si faptul ca pot comanda loturi mari de brichete foarte usor. Avand in vedere ca acestea se pot achizitiona in modele simple, ele nu trebuie decat personalizate cu mesajele pe care vor oamenii de afaceri sa le transmita.

Necesare

Brichetele sunt necesare in orice gospodrie, indiferent daca este vorba despre cele din mediul urban sau cel rural. De exemplu, foarte putine sunt aragazele care functioneaza astazi pe baza de electricitate, ceea ce inseamna ca oamenii au nevoie de brichete pentru a aprinde ochiurile pe care le folosesc atunci cand gatesc!

Simplu de distribuit

Nu in ultimul rand, brichetele pot fi distribuite extrem de usor. Este suficient ca un numar de angajati sa mearga in zonele foarte circulate si sa le ofere trecatorilor. Fara indoiala, toata lumea va accepta aceste cadouri, iar astfel isi vor putea eficientiza sarcinile, descoperind totodata o companie noua, la care ar putea apela in viitor!

Brichetele se regasesc astazi peste tot: in buzunarele adultilor, in caminele personale, dar si in incinta pub-urilor si a bucatariilor restaurantelor. Este vorba despre obiecte practice, eficiente si foarte simplu de personalizat, care pot fi introduse cu usurinta in cadrul strategiilor de marketing pe care marile companii le desfasoara la nivel local ori chiar la nivel national.

Cele mai citite articole

Recomandate