Diverse

Tot ce trebuie sa stii despre serviciile de repatriere decedati

Din pacate, din ce in ce mai multe persoane mor in strainatate, fie plecate la munca, fie in concedii. In cazul in care persoanele decedeaza in strainatate si rudele nu au posibilitatea de a le aduce in tara, trebuie sa apeleze la servicii de repatriere decedati ale companiei Funerare Ghica.

Multi romani sunt plecati in strainatate pentru un trai mai bun atat al lor, cat si al familiilor lor. sute de romani plecati decedeaza in accidente de munca sau din cauza unor afectiuni dezvolatte acolo.

Multi dintre acestia pleaca dintre cei vii pe nepregatite, lasand familiilor datoria de a aduce trupurile neinsufletite acasa. Gratie serviciilor de repatriere asigurate de reprezentantii companiei Funerare Ghica, membrii familiei sunt scutiti de procedurile necesare intocmirii documentelor de transport, precum si stabilirea unui cost disponibil.

Ce presupun si cum se calculeaza servciile de repatriere decedati?

Costul repatrierii persoanelor decedate variaza in functie de mai multe criterii. Reprezentantii companiei Funerare Ghica nu pot face un plan de tarifare standard, insa pot obtine un cost cat mai accesibil in acest sens. Familia trebuie sa contacteze compania indata ce afla vestea nefericita pentru a grabi procedurile care oricum dureaza cateva saptamani.

In primul rand, membrii familiei trebuie sa aleaga sicriul in care va fi transportat decedatul, iar in cazul in care familia nu poate sa se deplaseze in tara unde a avut loc decesul, firma de servicii funerare se va ocupa si de imbracarea si imbalsamarea trupului, costurile variind in functie de oferta disponibila si de exigentele clientilor.

Cele mai citite articole

De asemenea, se va lua in calcul si distanta dintre localitatea de destinatie si locul decesului in stabilirea pretului serviciilor de repariere. In cazul distantelor mai mari, costul se poate negocia.

Cert este ca autoturismele cu care se transporta trupul decedatilor sunt speciale, sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru ca trupul sa fie pastrat in cele mai bune conditii, si anume cu sistem frigorific.

Se va tine cont si de costul necesar eliberarii documentelor, deoarece daca decesul a avut loc intr-un oras mare dintr-o tara precum Belgia sau Germania, tariful poate fi mai mare si poate ajunge la cateva sute de euro, aceste taxe fiind percepute de autoritatile locale pentru eliberarea documentelor necesare.

In afara de costurile mentionate, sunt si altele care trebuie suportate de familie cand vine vorba de repatrierea decedatilor. Deoarece exista o mare varietate de factori ce pot influenta aceste costuri, se va pune accent si pe transportul pana la locul decesului, pe tariful firmei de pompe funebre locala si pe costurile de inmormantare care variaza in functie de locatie si de procedura de inmormantare ce trebuie respectata.

Daca vestea unei pierderi a cuiva drag este un adevarat soc pentru cei din familie, vestea pierderii unei rude in strainatate este cu adevarat greu de digerat pentru ca procedurile sunt destul de complicate, iar costurile sunt destul de mari.

Reprezentantii firmei Funerare Ghica vin in ajutorul tuturor celor insarcinati cu aducerea trupului din strainatate, preluand din responsabilitati la cel mai avantajos pret.

Cele mai citite articole

Recomandate