Cumpararea unei biciclete noi poate fi destul de problematica. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face atunci cand vrei sa cumperi o bicicleta ca si cadou pentru copii, este sa te familiarizezi cu cele mai bune marci de biciclete pentru copii.

In general, sunt preferate brandurile care fac biciclete exclusiv pentru copii. Desigur, poti cumpara o bicicleta draguta pentru copii de la Trek sau Cannondale, mai ales de dimensiuni mai mari, dar acestea sunt adesea gandite pentru bicicletele de adulti ale companiei. Da, dimensiunea este primul lucru la care trebuie sa te gandesti atunci cand alegi o bicicleta pentru copii, dar cu siguranta nu este singurul lucru la care ar trebui sa te gandesti. Odata ce stii ce dimensiune a bicicletei tale este cea de care are nevoie copilul tau, ar trebui sa incepi sa te gandesti la lucruri precum greutatea (un aspect extrem de important), geometrie, frane, anvelope, daca folosesti sau nu roti ajutatoare etc.

In ultimii ani, tot mai multe companii au intrat pe piata fabricand biciclete special concepute si construite pentru cei mai tineri dintre utilizatori.  Brandurile de pe aceasta lista fac biciclete usoare, de calitate, care sunt sigure, placute si ii vor face pe copii sa fie incurajati sa invete mersul cu bicicleta.

Woom 3 Kids Bike

Woom face bicicletele preferate de cei mai multe dintre copii. daca vrei o bicicleta buna pentru copilul tau, alege o Woom.  De ce sunt atat de recomandate? In primul rand, sunt cele mai usoare biciclete din gama lor. O bicicleta usoara face o diferenta enorma in cat de bine se va descurca copilul. In al doilea rand, Woom a gandit foarte bine orice detaliu legat de designul bicicletelor lor. Din geometria specifica pentru copii a cadrelor, a componentelor personalizate si a parghiilor de frana codate in culori – totul a fost perfectionat pentru micii plimbareti pe doua roti.

Cele mai citite articole

Bicicletele Woom au, de asemenea, o cerere mare pe piata second hand, iar calitatea lor inalta le permite sa fie date de la copil la copil. Sau, daca preferi, Woom ofera si un program Trade-In atunci cand copilul este gata sa treaca la urmatoarea dimensiune.

Cleary Gecko

Cleary Bikes sunt biciclete care plac copiilor pentru ca sunt unice in felul lor. Cadrele de otel unice si frumoase, componentele din partea de sus si designul durabil fac ca aceste biciclete sa se distinga de restul modelelor de pe piata. Cleary serveste bine ambelor parti ale spectrului varstei, oferind una dintre cele mai mici prime biciclete cu pedale (Gecko), precum si biciclete de munte cu adevarat dragute de 24″ si 26″ pentru copii mai mari. 

Prevelo Alpha One

Oricat de mare ar fi copilul sau in orice masura i-ar placea acestuia sa mearga pe bicicleta, Prevelo are o bicicleta pentru oricine. Linia lor de biciclete Alpha este ideala pentru plimbari in jurul orasului, pe trotuarele asfaltate, in timp ce linia Zulu ofera unele dintre cele mai bune biciclete montane de dimensiuni mai mari. Prevelo sunt apreciate pentru geometria lor specifica pentru copii, manetele personalizate si componentele din partea superioara. Poate chiar mai important, Prevelo are un serviciu superior pentru clienti pe care nu il poti obtine de la o marca importanta de biciclete. Ca si Woom, Prevelo ofera si un program de tranzactionare care iti poate ajuta investitia initiala un pic prea mare poate.

Cele mai citite articole

Recomandate