Monden

Trei modele de sandale damă cu talpă joasă pentru vara 2020

Sandalele cu talpă joasă sunt un articol must-have în garderoba oricărei femei și poate cel mai purtat model de încălțăminte în sezonul cald. Ti-am pregătit mai jos trei modele de sandale damă cu talpă joasă în trei stiluri diferite pe care ai putea să le abordezi la mai multe ținute și cu ajutorul cărora poți să compui oufituri originale.

De fapt, am ales două perechi de sandale și o perechi de șlapi damă, perfecți pentru sezonul primăvară-vară. Datorită notorietății pe care au căpătat-o în ultimii ani, șlapii nu aveau cum să lipsească din topul meu.

  • Sandale damă sport cu taplă groasă sunt probabil cel mai în trend model de sandale pentru vara anului 2020. Poți alege o culoare puternică de galben saturat dacă eșți mai curajoasă cromatic sau poți rămâne într-o zonă de confort alegând culori clasice de bleumarin, gri sau negru. Designul modern le pot transforma ușor în centrul de interes al ținutei tale, iar talpa ortopedică le fac extrem de confortabile, ideale pentru lungi călătorii sau plimbări prelungite în aer liber.
https://cdn.shopify.com/s/files/1/2801/2708/products/bdbccc8ca51fe9f114d73206a8b10d4e_1024x1024.jpg?v=1571713428
  • La polul opus, sandalele în stil roman cu șnur împletit pe picior sunt cele care pot conferi un aer romantic ținutei tale, fie că alegi să le porți la o rochie scurtă de vară, fie la una lungă, cu decupaj pe picior, volane suprapuse sau asimetrii. O pedichiură impecabilă este absolut obligatorie în cazul acestui model care lasă la vedere o mare parte din laba piciorului.
https://cdn.shopify.com/s/files/1/2801/2708/products/ce11b7fb85dc33d7a357434cb4d9a1f5_1024x1024.jpg?v=1587568271
  • Șlapii de damă animal print cu ciucuri și talpă joasă reprezintă una dintre cele mai cool alegeri de sandale dama pentru vara lui 2020. Fie că decizi să îi porți cu fuste sau pantaloni scurți, cu tușe intense de culoare, sau din contră cu nude-uri sau rose-uri delicate, cu siguranță outfitul compus astfel va fi unul care se va integra perfect în tendițe. Accesorizează-ți glezna cu o brățară de picior și asigură-te că nu ai cum să treci neobservată.

Cele mai citite articole

Așadar, acestea sunt propunerile mele de încălțăminte cu talpă joasă pentru acest sezon. Cu fiecare dintre ele puteți construi look-uri distincte, pline de personalitate. Nu uitați să vă îngrijiți corespunzător călcăiele și să acordați maximă atenție pedichiurii, deoarece sandalele decupate conferă expunere maximă picioarelor.

Toate cele trei modele le puteți găsi pe site-ul nouamoda.com la prețuri prietenoase cu bugetul!

Cele mai citite articole

Recomandate