Diverse

XIAOMI Redmi Note 10 5G, un telefon mid-range de buget cu ecran AMOLED

Quickmobile vă oferă diversitatea de a alege din o mulțime de produse de calitate înaltă, toate acestea la cele mai accesibile prețuri.

Redmi Note 10 Pro a atins cei trei piloni de bază ai smartphone-ului: afișaj, cameră și durata de viață a bateriei pentru mai puțin de 1200 de lei. Xiaomi Redmi Note 10 5G încearcă să realizeze același truc, totul în timp ce adaugă 5G la pachet.

Vom spune un lucru pentru Xiaomi Redmi Note 10 5G: nu arată ca un telefon cu buget ușor compromis. Este mult mai plăcut de ținut și de privit decât oricare dintre telefoanele aflate in intervalul ăsta de preț.

Partea din față a telefonului este cu adevărat diferită. Ai ramele tăiate, o bărbie supradimensionată și o cameră selfie cu perforare poziționată central, care, din fericire, nu are un împrejur strălucitor.

 Cu toate acestea, partea din spate a telefonului este un model bine gandit destul de elegant, cel puțin în culoarea deosebită Verde Aurora a modelului nostru. Este inconfundabil, există un finisaj mat ușor mătăsos care arată și se simte destul de frumos. Deși este departe de a fi imun la amprentele lăsate de zi cu zi odata cu funcționarea si utizilarea acestuia, cu siguranță depășește abordarea majorității telefoanelor ieftine.

 Modulul camerei Xiaomi arată, de asemenea, o vedere mai premium decât cei mai apropiați rivali ai săi, cu un efect de metal despicat și un finisaj negru strălucitor care îl face să arate precum un kit fotografic mult mai serios decât pare de fapt.

Puteți accesa site-ul pentru a vedea noutați la QuickMobile.

Cele mai citite articole

Există o greutate a telefonului care susține acest finisaj mai pro-like. Cu o grosime de 8,9 mm și o greutate de 190 g, cu siguranță nu este ușor și acesta este în mare măsură un lucru pozitiv. Cu excepția cazului în care cauți ceva puțin mai non-heavy.

În primul dintre câteva compromisuri făcute pentru a atinge acel „5G la 1200 de lei”, Xiaomi a pus pe un LCD IPS FHD+ de 6,5 inchi (1080 x 2400) cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Totul este destul de copleșitor.

 Redmi Note 10 5G merge mai degrabă cu un senzor de amprentă montat lateral decât cu metoda mai la modă în afișare. Chiar nu ne deranjează o astfel de abordare în acest capăt al pieței, unde metodele de afișare sunt în general lente și nesigure.

 Așa cum este, acest sistem mai funcțional nu este cel mai rapid mod de a obține acces la telefonul tău. Dar, totuși, este suficient de fiabil.

Mai unic este furnizarea unui blaster IR pe marginea superioară a telefonului, care vă permite să îl utilizați ca telecomandă. Acest lucru nu este neobișnuit pentru oricine familiarizat cu munca anterioară a Xiaomi, dar diferențiază telefonul.

Pe Quickmobile gasesti o selectie impresionanta de telefoane, accesorii, 

laptopuri, tablete, gadgets, wearables si cam tot ce iti poti imagina pentru o viata super conectata la tehnologie.

Cele mai citite articole

Recomandate