Diverse

Avantajele GVA Industriale pentru inchirierea spatiilor industriale

In cadrul firmelor mici si mari, spatiile de inchiriat reprezinta o baza de productie sau de depozitare pentru a putea desfasura activitatea. Asadar, fie ca este vorba despre o firma la inceput de drum, fie ca este vorba despre o firma consacrata, nevoia de spatiu este prezenta. GVA Industriale ofera spatii industriale de inchiriat, cu extindere mare, pe tot teritoriul tarii. Experienta mare si gama larga de servicii, sunt o garantie a calitatii contractelor incheiate. Consultanta si baza de cunostinte acumulate in ani de zile, sunt de asemenea apreciate de catre clienti. Iata avantajele de a colabora cu GVA Industriale:

  1. Experienta de peste 27 de ani in domeniu

Unul dintre cele mai importante avantaje in colaborarea cu GVA Industriale este chiar experienta in domeniu de peste 27 de ani. In acest timp si-a dovedit pe piata calitatea si a format o baza solida, consistenta de informatii. Astfel incat clientii au parte permanent de cele mai bune servicii si de cele mai noi informatii aparute. Experienta extinsa poate insemns si accesul la consultanta de calitate, care este apreciata in semnarea oricarui tip de contract.

  • Extinderea geografica este mare, pe intreg teritoriul Romaniei

Pe langa experienta de ani de zile, poate sa apara si nevoia de extindere geografica. Asadar, GVA Industriale este pe intreg teritoriul Romaniei, avand un sediu central in capitala, iar apoi alte sedii importante la Timisoara si Cluj Napoca. Centrul din Bucuresti exista inca din anul 1993. Firma de consultanta imobiliara a avut extindere nationala inca de la inceput.

  • Spatiile de inchiriat sunt destinate atat firmelor mici, cat si medii si mari

Cele mai citite articole

Nu exista restrictii in ceea ce priveste firmele pe care le poate sustine in dezvoltarea activitatii prin oferirea de spatii de inchiriat. Asadar, GVA Industriale ofera spatii industriale atat pentru cei care sunt la inceput de drum, pentru firmele mici, cat si pentru cei mai mari ocupanti de pe piata din acest moment.

  • Consultanta in domeniu include o multitudine de arii de interes

Unul dintre serviciile importante care recomanda GVA Industriale, este planul de consultanta oferit. Astfel, firma poate sa dea consultanta in ceea ce priveste terenurile potentiale pentru dezvoltare, in renegocieri de contracte pentru diverse situatii. Unele dintre acele situatii sunt acelea de extindere de spatiu sau de micsorare sau retragere. Exista negocieri in cazul parasirii spatiului, iar ambele parti trebuie sa fie luate in calcul. \

GVA Industriale este aliatul firmelor mici si mari in domeniul consultantei imobiliare. Serviciile sunt ireprosabile, iar consultanta este apreciata pentru orice tip de situatie de negociere sau renegociere.

Cele mai citite articole

Recomandate