Uncategorized

Book Travel – Sejururi in Turcia cu scurte vizite si atractii populare

Primul motiv pentru care ai putea cumpara un sejur in Turcia, este ca exista sute de plaje, dintre care peste 450 au fost distinse cu Steagul Albastru. Un sejur de la Book Travel poate fi ales in functie de tipul de vacanta: activa, de familie, de tineret, excursie in doi sau luna de miere. 

Pe site-ul Book Travel exista multe locuri in care ai putea merge. Cea mai populara preferinte in randul turistilor este Antalya, principala statiune care iti poate oferi muzee, plaje, munti, orasul vechi Kaleiçi, flacara aprinsa a Himerei. Belek, este o alta preferinta si este statiunea balneara a Turciei.

Are infrastructura, pini, rezervatie Bird Paradise, servicii inalte pentru turistii care nu se tem de costuri. Side, este orasul antic cu plaje, cascada, muzeu arheologic si obiective antice. Alanya iti ofera plaje, cetate, parcul Ataturk, pesteri, parc acvatic, restaurant, iar Kemer, terasament, port, parcuri verzi, promenada centrala cu fantana.

Cele mai citite articole

De asemenea, alegand un sejur de la Book Travel, poti vizita statiunile de pe coasta Marii Egee. Bodrum, este un port cu un amestec de culturi, sarbatori, mitologie greaca, sate de pescari ciudate. Fethiye, este de asemenea, un port cu stanci si un centru de scufundari si navigatie. Marmaris este o cetate, un golf unic cu baza, terasament, delfinarium, parc acvatic, amfiteatru antic.

Sejururi Book Travel – Scurte vizite si atractii populare

Pentru o scurta vizita, atractiile populare sunt:

  • Capadocia, temnite: „hornuri de zane”, stanci, structuri subterane.
  • Pamukkale, „castel de bumbac”: ape termale care curg pe terase de travertin alb.
  • Butterfly Valley, cel mai frumos loc din Turcia: apa turcoaz, plaje cu nisip, mii de fluturi in copaci.

Pentru cei care doresc sa aiba o vacanta grozava, un sejur in Turcia ales de la Book Travel, este disponibil in orice perioada a anului. Daca vrei sa fii turist in vacanta in aceasta tara, poti vizita Canionul Goynuk, Muntele Tahtali, Ascunzatoarea Piratilor Kekova.

Te poti relaxa in baile turcesti si poti face rafting pe rauri, excursii la „scafandru turcesc”, plimbare cu balonul cu aer cald/parapanta, safari cu jeep sau quad, pescuit in mare sau rau. Alege sejururi cat mai placute de la Book Travel si bucura-te de vacanta. 

Cele mai citite articole

Recomandate