Diverse

Cauti birouri de inchiriat? Afla cum le gasesti pe cele mai bune

Daca esti pe punctul de a incepe o noua afacere sau doar iti doresti sa schimbi sediul companiei, din anumite motive, trebuie sa stii ca unul dintre cele mai importante aspecte si primele impresii pe care viitorii parteneri si clienti si le vor face despre tine, va fi in momentul cand vor lua contact cu spatiul unde lucrezi. De aceea, este foarte important sa gasesti niste birouri de inchiriat care sa indeplineasca anumite cerinte.

  In zilele noastre, chiar daca foarte multe din noile cladiri se axeaza pe a le amenaja ca si cladiri cu birouri, acestea sunt la foarte mare cautare si trebuie sa stii care sunt criteriile care te vor ajuta sa gasesti cel mai bun spatiu unde sa iti desfasori activitatea.

  Spatiile cu birouri de inchiriat sunt, de cele mai multe ori, disponibile in mediul online, astfel incat cautarea acestora sa fie foarte facila, dar sa poata fi realizate si comparatii ale diverselor locatii, pentru a stabili care este cea mai potrivit spatiu pentru afacerea ta.

  Tinand cont ca este vorba despre o investitie pe termen lung, caci nimeni nu isi doreste sa se mute cu birourile in fiecare an, este esential ca acea locatie ca indeplineasca toate conditiile noului antreprenor si dotarile acestora sa poata satisface toate pretentiile angajatilor, a clientilor sau a viitorilor parteneri. Astfel, trebuie sa existe posibilitatea de a adapta dotarile si de a putea amenaja spatiul in functie de necesitati.

Cele mai citite articole

 Este foarte important ca acele birouri de inchiriat sa se afle intr-o locatie destul de accesibila, atat din punct de vedere auto sau al transportului in comun, dar si al zonei si, pe cat posibil, sa dispuna de propria parcare astfel incat, angajatii care vor alege sa vina la munca cu propriul autoturism sa aiba garantat zilnic locul de parcare.

  Este esential, de asemenea, ca birourile care vor fi inchiriate sa dispuna de sistem de incalzire centralizat si de aere conditionate si, daca se afla la etajele superioare ale unei cladiri, sa dispuna de unul sau mai multe lifturi. Trebuie sa permita conectarea la reteaua dorita de internet sau fibra optica, iar energia electrica trebuie sa acopere toate necesitatile.

  De asemenea, o zona foarte buna pentru birouri poate fi aceea care beneficiaza de numeroase facilitati, precum restaurante si cafenele, astfel incat angajatii sa nu piarda foarte mult timp in pauza de masa.

  Exista anumite reglementari in tara noastra, privind clasificarea cladirilor unde se afla birouri de inchiriat, acestea putandu-se clasifica in trei clase:

  • Clasa A: cladiri moderne, complexe, dotate cu tot ceea ce isi poate dori o companie cu renume pe piata. Investia in astfel de birouri este cea mai mare
  • Clasa B: locatia nu este foarte centrala, dar are numeroase dotari. Investitia in aceste birouri nu este foarte mare si poate fi recuperata mult mai usor
  • Clasa C: birouri de inchiriat pentru companii mici.

    Astfel, pentru a gasi cele mai bune birouri de inchiriat unde sa iti desfasori activitatea, tine cont de sfaturile de mai sus, verificand toate detaliile si informatiile despre locatie, inainte de incheierea contractului.

Cele mai citite articole

Recomandate