Stiri

Copilul tau este adolescent si trebuie sa ii redecorezi camera? Iata ce usi poti alege!

Odata ce creste si preferintele copiilor se schimba, iar odata ajunsi la varsta adolescentei, acestia isi pot dori un spatiu doar al lor, in care sa se poata retrage in intimitate. Astfel ca daca inca nu au o camera doar a lor, acum este momentul ca parintii sa gaseasca o solutie prin care sa le creeze spatiul de care au nevoie. 

De ce au nevoie adolescentii de o camera doar a lor? 

In perioada de adolescenta, copiii se transforma si incep sa devina, treptat, tineri adulti. De aceea, acum este un moment in care ei se redescopera si in care pot avea trairi dintre cele mai intense. Desi poate fi o perioada foarte dificila, parintii trebuie sa le fie alaturi si le creeze spatiul de care copiii au nevoie. 

Cele mai citite articole

O camera care sa fi amenajata pe gustul adolescentilor si care sa imbine cu succes rolul functional cu aspectul estetic preferat. De asemenea, amenajarea camerei lor poate sa includa anumite elemente de decor care nu sunt neaparat pe placul parintilor, dar daca nu prezinta niciun pericol, nici nu mai conteaza ca un cos de baschet, un sac de box sau o oglinda cat peretele nu se potrivesc stilului de amenajare ales. Important este ca adolescentii sa se bucure de confortul oferit de camera lor, iar parintii sa stea linistiti ca acestia sunt in siguranta. 

Ce fel de usi se potrivesc unei camere pentru adolescenti? 

Cum intimitatea este extrem de importanta, mai ales in aceasta perioada a vietii, existenta unei usi solide si, de preferat, fara geam poate fi una dintre cele mai inspirate alegeri. Daca in alegerea culorii sau modelului se poate tine de celelalte elemente din amenajarea camerei – pardoseala sau culoarea peretilor – alegerea modelului se poate face mult mai usor, mai ales daca aceasta alegere vizeaza colectia Verman. Acesta este un distribuitor de usi de interior de la producatori de renume, care este prezent si in mediul online, astfel ca este foarte usor de gasit. 

Prin urmare, oricare ar fi stilul de amenajare ales pentru camera unui adolescent, o usa care sa ofere intimitatea mult dorita in aceasta perioada este esentiala. 

Cele mai citite articole

Recomandate