Sediul social al unei întreprinderi este esențial (reședință, apartament, personal sau închiriat). Un contract încheiat între proprietarul imobilului și firma potențială, pe baza rezervării O.N.R.C.C., stabilește sediul social.

În plus față de acordul existent, trebuie depusă la dosar o Cerere de înregistrare a documentului care atestă dreptul de utilizare a spațiului destinat sediului social și de eliberare a unui certificat pentru spațiul respectiv.

Acesta trebuie să fie prezentat în original și să provină de la Biroul de Informații al Registrului Comerțului. Este necesară și permisiunea vecinilor și a asociației de proprietari. Aceasta se face printr-un tabel care include numărul apartamentului, numele și prenumele, seria și numărul de identificare, semnătura. De aceea, un serviciu de gazduire sediu social va scuteste de multe batai de cap si permite avansarea rapida a procedurilor de infiintare firma online.

Gazduire sediu social firma

La infiintarea unei firme, sediul social este singura obligație esențială a societății. Sediul central nu este o cerință obligatorie pentru înființarea unei societăți, având ca principală misiune monitorizarea comunicării cu terții și rolul de interfață între persoana juridică și autorități, întreprinderi, persoane fizice.

Cele mai citite articole

Directorul de birou va fi responsabil pentru acordarea de sprijin în probleme administrative (participarea la ședințe) șiîn comunicarea cu autoritățile, oamenii de afaceri și terții.

Găzduirea sediului social este un aranjament prin care se cere companiilor să plătească pentru servicii pentru a obține acces la facilitățile administrative (facturare, recepție etc.) ale unei alte companii. Aceste servicii plătite precum https://your-consult.com/svc/infiintare-firma/gazduire-sediu-social sunt utilizate de societatea străină sau de reprezentantul acesteia atunci când nu are sau dorește să închirieze un birou într-o țară străină.

Serviciile de găzduire a sediului central sunt adesea folosite de companiile care doresc să aibă o adresă într-o țară străină, dar nu doresc să închirieze spații de birouri. Acest aranjament permite companiei să își mențină operațiunile de afaceri, respectând în același timp bugetul. Serviciile de găzduire a sediului central sunt, de asemenea, utilizate frecvent de companiile care abia se înființează, deoarece le oferă o șansa de a-și testa piața fără a face o investiție intensivă.

Furnizorul de servicii poate fi o companie, proprietarul unei clădiri de birouri, o companie de găzduire sediu social dedicată sau o companie de administrare a clădirii. Serviciul furnizat de compania gazdă include servicii de administrare (facturare, recepție etc.), zona comună a obiectului arhitectural este utilizată în scopuri comerciale.

Multi cetateni straini apeleaza la servicii de gazduire sediu social in Romania pentru rapiditatea si usurinta cu care isi pot desfasura activitatile, fara a trebui sa se deplaseze personal in tara. 

Cele mai citite articole

Recomandate